Pelancaran Buku Siri Pengajaran Dan Pembelajaran Bahasa Melayu Dewan Bahasa dan Pustaka

KUALA LUMPUR, 28 Mei — Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir (tengah) bergambar bersama selepas Majlis Pelancaran Buku Siri Pengajaran dan Pembelajaran Bahasa Melayu Dewan Bahasa dan Pustaka di Dewan Tun Hussein Onn, di Pusat Dagangan Dunia (WTC) hari ini.
Turut serta Ketua Pengarah Dewan Bahasa dan Pustaka, Dr Hazami Jahari (kiri) dan Penulis dan Timbalan Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi, Ahmad Rizal Adnan (kanan).

KUALA LUMPUR, 28 Mei — Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir (empat, kanan) bergambar bersama selepas Majlis Pelancaran Buku Siri Pengajaran dan Pembelajaran Bahasa Melayu Dewan Bahasa dan Pustaka di Dewan Tun Hussein Onn, di Pusat Dagangan Dunia (WTC) hari ini.
Turut serta Ketua Pengarah Dewan Bahasa dan Pustaka, Dr Hazami Jahari (empat,kiri) dan Penulis dan Penyusun Buku Siri Pengajaran dan Pembelajaran Bahasa Melayu, Professor Emeritus Dr Abdullah Hassan (duduk,hadapan).

KUALA LUMPUR, 28 Mei — Menteri Pendidikan Tinggi Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir (tengah) ketika melakukan gimik pelancaran Buku Siri Pengajaran dan Pembelajaran Bahasa Melayu Dewan Bahasa dan Pustaka di Dewan Tun Hussein Onn, di Pusat Dagangan Dunia (WTC) hari ini.
Turut serta Ketua Pengarah Dewan Bahasa dan Pustaka, Dr Hazami Jahari (tiga,kiri).

@www.umnoonline.my

Dapatkan berita terkini UMNO terus ke Whatsapp Anda! Ikuti     Whatsapp Channel UMNO Online sekarang.