Ramah Mesra Bersama Komuniti Rakyat Malaysia Dan Pelajar Malaysia Di Shanghai

SHANGHAI, 26 Mei — Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah ketika berucap pada Majlis Ramah Mesra Bersama Komuniti Rakyat Malaysia dan Pelajar Malaysia di Shanghai hari ini.

SHANGHAI, 26 Mei — Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (tujuh,kanan) yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah bergambar kenangan pada Majlis Ramah Mesra Bersama Komuniti Rakyat Malaysia dan Pelajar Malaysia di Shanghai hari ini.
Turut kelihatan Timbalan Menteri Luar, Datuk Muhamad Alamin (enam,kanan) dan Konsul Jeneral Malaysia di Shanghai Syed Farizal Aminy Syed Mohamad (lima,kanan).


SHANGHAI, 26 Mei — Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (tengah) yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah bergambar kenangan bersama pelajar Malaysia pada Majlis Ramah Mesra Bersama Komuniti Rakyat Malaysia dan Pelajar Malaysia di Shanghai hari ini.


SHANGHAI, 26 Mei — Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (tengah) yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah bergambar kenangan bersama Komuniti Malaysia pada Majlis Ramah Mesra Bersama Komuniti Rakyat Malaysia dan Pelajar Malaysia di Shanghai hari ini.

@www.umnoonline.my

Dapatkan berita terkini UMNO terus ke Whatsapp Anda! Ikuti     Whatsapp Channel UMNO Online sekarang.