Lawatan Kerja Ke AIROD

SUBANG 2 April–Menteri Pertahanan Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin bergambar bersama semasa mengadakan lawatan kerja ke AIROD, sebuah syarikat di bawah National Aerospace & Defence Industries (NADI).
Syarikat ini telah menyediakan perkhidmatan Penyelenggaraan, Pembaikan dan Baik Pulih (MRO) penerbangan sejak tahun 1976 lagi. Keberadaan AIROD selama ini dalam industri menggambarkan kekuatan dan daya tahan syarikat tersebut.

SUBANG 2 April–Menteri Pertahanan Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin semasa mengadakan lawatan kerja ke AIROD, sebuah syarikat di bawah National Aerospace & Defence Industries (NADI). Syarikat ini telah menyediakan perkhidmatan Penyelenggaraan, Pembaikan dan Baik Pulih (MRO) penerbangan sejak tahun 1976 lagi. Keberadaan AIROD selama ini dalam industri menggambarkan kekuatan dan daya tahan syarikat tersebut.

SUBANG 2 April–Menteri Pertahanan Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin mendengar penerangan semasa mengadakan lawatan kerja ke AIROD, sebuah syarikat di bawah National Aerospace & Defence Industries (NADI). Syarikat ini telah menyediakan perkhidmatan Penyelenggaraan, Pembaikan dan Baik Pulih (MRO) penerbangan sejak tahun 1976 lagi. Keberadaan AIROD selama ini dalam industri menggambarkan kekuatan dan daya tahan syarikat tersebut.

@www.umnoonline.my

Dapatkan berita terkini UMNO terus ke Whatsapp Anda! Ikuti     Whatsapp Channel UMNO Online sekarang.