Prapelancaran Sidang Kemuncak Dunia Wanita Islam 2024

KUALA LUMPUR, Feb 27 — Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi semasa hadir ke Majlis Prapelancaran Sidang Kemuncak Dunia Wanita Islam 2024 di Kuala Lumpur. Acara ini dihadiri oleh wakil-wakil dari negara anggota OIC. Turut hadir Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Dr Noraini Ahmad.

KUALA LUMPUR, Feb 27 — Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi bersalam dengan tetamu semasa hadir ke Majlis Prapelancaran Sidang Kemuncak Dunia Wanita Islam 2024 di Kuala Lumpur. Acara ini dihadiri oleh wakil-wakil dari negara anggota OIC. Turut hadir Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Dr Noraini Ahmad.

KUALA LUMPUR, Feb 27 — Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi telah hadir ke Majlis Prapelancaran Sidang Kemuncak Dunia Wanita Islam 2024 di Kuala Lumpur. Acara ini dihadiri oleh wakil-wakil dari negara anggota OIC.
Antara yang sempat saya ungkapkan dalam ucapan saya malam tadi adalah menyatakan tentang langkah Malaysia ke arah mencapai pembangunan inklusif dengan memperakui pemerkasaan wanita dalam memainkan peranan penting memacu kemakmuran negara.
Turut hadir Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Datuk Seri Dr Noraini Ahmad.

@www.umnoonline.my

Dapatkan berita terkini UMNO terus ke Whatsapp Anda! Ikuti     Whatsapp Channel UMNO Online sekarang.